cloak


A legtöbb közösségi oldalon keresztül működő alkalmazás általában próbál kapcsolatot teremteni közted és a többiek közt, felfedik, éppen honnan jelentkeztek be a barátaid és like-ok, kommentek vagy üzenetek segítségével fel is veheted velük a kapcsolatot. Ez mind nagyon barátságosan hangzik, de valójában az ismerősök listáján lévő összes ember ilyen közeli barátod?A  Twitteren, Facebookon, Foursquare-en és több másik közösségi oldalon is úgy tűnik, a legtöbb ember szükségét érzi annak, hogy néhány ismerősének korlátozott hozzáférést adjon a tevékenységeihez, vagy egy olyan csoporthoz adja őket, akikről semmit nem akar tudni, de mégse akarja törölni őt az ismerősei közül. Ha ez a gondolat már neked is megfordult a fejedben, akkor a Cloak-ot pontosan neked találták ki!

A Cloak egy olyan alkalmazás, ami a közösségi oldalakon keresztül követi vagy “kémkedik” ezek után az “ismerősök”, vagy volt barát/barátnő, kellemetlen munkatárs és egyéb nemkívánatos személyek után, jelezve, éppen hol tartózkodnak, honnan jelentkeztek be, mutatva a távolságot köztetek.

Ha neked is jól jönne elrejtőzni bizonyos személyek elől, oszd meg velünk, mennyire sikeres a küldetés ezzel az alkalmazással.

Még több infó: http://usecloak.com/

 

Comments

comments