image


Szeptember 5. és 10. között kerül megrendezésre az idei évi IFA (Internacionale Funkausstellung, avagy “Berlin Radio show” angolul) Berlinben, ahol a Samsung várhatóan fontos bejelentésekre készül. Ezen bejelentések egyike szólhat az új Galaxy Note 4 piacra dobásáról, amely, ha megtörténik, a Koreai ZdNetszerint akár háromképernyős is lehet, létrehozva ezzel az első ilyen típusú okostelefont.


Várható, hogy ezt a youm display technológiát arra használják majd, hogy a telefon képernyője mellett rövid üzeneteket lehessen olvasni, egy olyan helyen, ahol általában a hangerőszabályozó gombjait találjuk. Magát a technológiát már korábban is bemutatták, már csak egy olyan készülék piacra dobása hiányzik, ami bárki számára megfizethető. A következő videóban megtekinthető a 2013 januárjában bemutatott előadás a flexibilis képernyő technológiájáról:

 

 

Arra utaló jelek, hogy 2014 szeptemberében az Apple is bejelentésekre készül:

  • A Financial Tímes tegnap (2014. Április 20.) publikált egy cikket, amiben arra tesznek utalást, hogy az Apple megemelhetné a legújabb terméke (iPhone 6?) árát, hogy növelje a profitját.
  • Egyes gyártók, mint pl. a Largan Precision (egy mobilkészülék fényképező lencséért és egyéb alkatrészek gyártásáért felelős vállalat) már készülődnek az Apple-lel való közreműködésre 2014 szeptemberében
  • Több kínai weboldal nemrég közzétett képekkel támasztja alá ezt az elméletet, melyeken egy 4,7 inch átmérőjű iPhone-ra készített fedő- és hátlapokat mutatnak be
  • Az összes közösségi oldal ezen a véleményen van. Te mit gondolsz?

 

 

Comments

comments